Laserradio

Laserradio is een internetradiostation dat hard bezig is zichzelf op de kaart te zetten. In radioland zijn de bewegingen groot en Laserradio wil zich onderscheiden door een kwalitatief hoogstaand radiostation neer te zetten met als uitgangspunt rock & popmuziek. Daarnaast schuwt het station zich niet om zich ook sterk te maken met de nieuwe hedendaagse mediatechnieken.

Laserradio zoekt bands/soloartiesten

Voor Laserrecords, het E-label van Laserradio, zoekt Laserrecords bands/artiesten in het genre pop- en rockmuziek. De bands/artiesten die mee gaan doen met dit project krijgen gratis exposure via de radioprogrammering, website en promotieacties. Echter moet hier wel wat tegenover staan en wil Laserrecords graag een goede relatie opbouwen met de bands en artiesten. De bands/artiesten gaan aan de slag om Laserradio op de kaart te zetten en verlenen hun medewerking aan verschillende projecten op het Internet (o.a. Laserrecords, Hyves, MySpace en YouTube). De promotie voor de projecten via het Internet worden verzorgd door Laserradio. Hier zijn ook verschillende mogelijkheden aanwezig om acties te combineren. Kortom een unieke kans om als band/artiest gratis media-aandacht te krijgen.

What’s in it for…the band/artiest?

• Media aandacht op Laserradio;

• Mogelijk aandacht tijdens programma voor bands maandelijks op de zaterdagavond;

• Aandacht via de websites: laserradio.nl & laserrecords.nl;

• Promotionele acties op festivals en podia.

What’s in it for…us?

• Band/artiest verleent medewerking aan het artiestenplatform van Laserradio;

• Promotionele acties ondersteunen via eigen fansite;

• Links op eigen site van laserradio.nl & laserrecords.nl;

• Vermelding Laserradio bij optredens.

Laserrecords wil benadrukken dat zij geen boekingskantoor is. Laserrecords werkt alleen als mediabedrijf, en is slechts verantwoordelijk voor promotionele acties die binnen Laserrecords en Laserradio worden uitgevoerd. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Het team van Laserrecords ziet uw reactie graag tegemoet. Contact opnemen kan via onderstaand adres of telefoonnummer. Demo’s hoeven nog niet te worden opgestuurd!!!

Team Laserrecords

Aelbertbergstraat 45

2023 CL te Haarlem

T: +31(0)23 5410321

M: +31(0)6 26754684

E: laserrecords@gmail.com

I : www.laserradio.nl